Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerde bestrijders

Altijd bereikbaar

Gratis prijsindicatie

Snel ongedierte vrij

Ongedierte bestrijding

Een plaag is altijd vervelend, welk type ongedierte het ook betreft. Je wil er snel van af. Door middel van de 4 stappen: inspectie, inventarisatie, advies en bestrijding lossen we ieder ongedierteprobleem voor je op. Wij bestrijden het ongedierte, zodat jij nergens last meer van hebt!

Inspectie, detectie, advies en bestrijding

Verwijder Ongedierte werkt met een eenvoudig stappenplan: inspectie, detectie, advies en bestrijding. We starten altijd met een ongedierte-inspectie op de locatie. Tijdens deze inspectie wordt er onder andere gecontroleerd hoe de plaag is binnengekomen. Daarnaast maken we ook een inschatting van de grootte van de betreffende plaag. Hoe groot de plaag is heeft namelijk invloed op de bestrijding.

Aan de hand van deze informatie stellen we een rapport op over welk ongedierte het gaat, en de grootte van de plaag. Na de inspectie geven we advies over het voorkomen van het opnieuw binnendringen van de plaag. Hiervan geven we je uiteraard een uitgebreid rapport. Ook  stellen we een bestrijdings- en weringsplan op voordat we dit gaan uitvoeren. Hierna starten we met de ongedierte bestrijding in huis, tuin of kantoorpand.

Verwijder Ongedierte werkt volgens de richtlijnen van IPM (Integrated Pest Management). Dat betekent dat we altijd op een duurzame manier te werk gaan.

Ongedierte bestrijding
Ongedierte bestrijding

“Dennis heeft ons van onze wespenplaag afgeholpen. Erg professioneel en hij wist precies hoe hij ons probleem moest oplossen. Heel fijn. Bedankt Dennis.”

Mandy Steenhoven, Klant
“Wij hadden last van mieren in de keuken en in de woonkamer. We werden er gék van! We hebben Dennis gebeld en binnen een dag kwam hij ons helpen. We hebben goede tips en adviezen gekregen om dit in het vervolg te voorkomen. Blij mee!”
Kevin van As, Klant
Verwijder Ongedierte