Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerde bestrijders

Altijd bereikbaar

Gratis prijsindicatie

Snel ongedierte vrij

Zakelijk / particulier

Ben je zakelijk of particulier op zoek naar informatie over de bestrijding van ongedierte in de regio Zuid-Holland? Verwijder Ongedierte is de ideale partner in ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren in Zuid-Holland.

Ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren

Wij verzorgen de professionele preventie, inventarisatie en bestrijding van ongedierte. Verwijder Ongedierte biedt tegen alle voorkomende ongedierteplagen een effectieve oplossing en alles volgens de laatste richtlijnen. Wij bestrijden plagen zoals muizen en ratten, en insecten zoals bedwantsen, vliegen, zilvervisjes, mieren, kakkerlakken, vlooien, wespen en muggen. Ook zijn we actief in de bestrijding van houtaantasters, zoals houtworm en boktor, zwammen en schimmels.

Ben je zakelijk of particulier op zoek naar een ongediertebestrijder in de regio Zuid-Holland? Verwijder Ongedierte biedt altijd een effectieve oplossing.

Bel direct voor een afspraak!
24/7 bereikbaar voor noodsituaties

Zakelijk

Ongedierte en schimmels hebben een verwoestende werking. Zowel voor de dagelijkse gang van zaken, als voor de reputatie van jouw bedrijf. Heb je nog geen (effectief) weringsplan? Of kamp je momenteel met een plaag? Neem direct contact met ons op!

Verwijder Ongedierte werkt voor bedrijven zoals: bakkerijen, slagerijen, overige voedselverwerkende industrie, horeca, gemeente, makelaars, woningbouwverenigingen, detailhandel, gezondheidszorg, bouwsector, scholen, musea.

  1. Neem telefonisch of per mail contact op als er een ongedierte probleem is of als je als bedrijf preventief ongedierte wil voorkomen
  2. Samen maken we een afspraak voor inspectie en/of advies
  3. Na de inspectie gaan we over op de bestrijding van de plaag
  4. Na de bestrijding en/of wering geven we preventie advies in een rapport om toekomstige problemen te voorkomen

Particulier

Ongedierte, plagen, schimmels, je zit er niet op te wachten. Verwijder Ongedierte helpt je graag met een goed advies, door onze handen uit de mouwen te steken en ongedierte te bestrijden!

  1. Neem telefonisch of per mail contact op en beschrijf het probleem zo goed mogelijk. Dit is noodzakelijk om de bestrijding goed af te stemmen op de plaag
  2. Samen maken we een afspraak voor inspectie. Het is vaak al mogelijk om tijdens deze afspraak bestrijding én wering te treffen!
  3. Na de bestrijding en wering geven we preventie advies in een rapport om toekomstige problemen te voorkomen