Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerde bestrijders

Altijd bereikbaar

Gratis prijsindicatie

Snel ongedierte vrij

Vlooien

Zeer vervelend als je last hebt van een vlooienplaag in huis! Vaak merk je het als de hond of kat zich constant ligt te krabben: zij zijn vatbaarder voor vlooien dan mensen. Vlooien overleven niet op mensen, maar we kunnen wel gebeten worden. Een vlooienbeet is vaak niet schadelijk maar indien je hier overgevoelig bent, kan dit uitslag veroorzaken.

Mensen met katten die na een periode van warm weer van vakantie terugkomen (als er dus een tijdje niet is gestofzuigd) worden nog wel eens massaal besprongen door vlooien wanneer ze hun huis weer betreden.

Bestrijding van vlooien

Omdat een vlooienplaag overal in huis kan zitten, is de bestrijding niet gemakkelijk. Jouw huisdier is vaak de bron en deze dient daarom direct behandeld te worden. Je kunt hiervoor een kuurtje halen bij de dierenarts. Indien je meerdere huisdieren hebt (met name honden en katten) krijgt ieder dier een eigen kuur.

Omdat vlooien zich makkelijk in of onder tapijt kunnen nestelen, kun je door regelmatig te stofzuigen vlooien tegengaan. Door kleden uit bijvoorbeeld honden- of kattenmanden te wassen, op minstens 60°C, kun je ook een groot gedeelte van de plaag zelf oplossen, maar dit is vaak niet voldoende.

Verwijder Ongedierte heeft de juiste kennis en middelen om een vlooienplaag te bestrijden. Neem contact op om snel van het probleem af te komen. Na overleg over wat je zelf kan doen voeren wij de bestrijding uit. Uiteraard houden we contact of de vlooienplaag daadwerkelijk is opgelost.

Tips om deze plaag te voorkomen:

  • Check regelmatig je huisdier(en)
  • Stofzuig regelmatig, vooral bij vloerbedekkingen/tapijten
Vlooien bestrijden
Vlooien bestrijden

Bel direct voor een afspraak!
24/7 bereikbaar voor noodsituaties