Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerde bestrijders

Altijd bereikbaar

Gratis prijsindicatie

Snel ongedierte vrij

Muizenplaag in huis

Muizen in huis! Als je er één ziet rennen, dan zijn er zeker weten meer. Deze kleine knaagdiertjes kunnen enorm veel overlast veroorzaken. Denk aan vieze luchtjes, maar ook knaagschade aan kabels en interieur én aantasten van voorraden en etenswaar. Een muizenplaag brengt schade die flink kan oplopen.

Daarbij zijn deze beestjes ook slecht voor je gezondheid. Ze kunnen bacteriën, virussen en parasieten met zich meedragen. Ze kunnen zich onder gunstige omstandigheden snel voortplanten. Voor je het weet is er sprake van een muizenplaag. Het is dus belangrijk om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken!

Huismuizen hebben een zachte, bruingrijze vacht die op de buik iets lichter is dan op de rug. Huismuizen zijn echte alleseters. Ze hebben een voorkeur voor granen, zaden, noten en insecten, larven en wormen. In gebouwen leven ze onder de vloer, tussen de muren of tussen opgeslagen artikelen.

Muizenbestrijding

Na de inspectie en geconstateerd te hebben dat het om muizen gaat overleggen we met de klant wat er preventief gedaan kan worden, vóórdat we de muizen zelf gaan bestrijden. Denk aan hygiënemaatregelen, voedsel bewaren in afgesloten verpakking en het goed afgesloten bewaren van diervoedsel. Verder onderzoeken we weringsmaatregelen zoals het dichten van gaten.

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met lokdoosjes gif en vallen. Het risico hierbij – door bijvoorbeeld verkeerd gebruik van deze middelen – is dat het probleem niet opgelost wordt of zelfs verergert. Om te voorkomen dat de plaag zich snel uitbreidt is het zaak om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Verwijder Ongedierte heeft de juiste kennis en middelen om een muizenplaag te bestrijden. Neem contact op om snel van het probleem af te komen. Na overleg over wat je zelf kan doen voeren wij de bestrijding uit. Uiteraard houden we contact of het probleem daadwerkelijk is opgelost.

Tips om een muizenplaag te voorkomen:

  • Goed opruimen na iedere maaltijd
  • Gaten en kieren (met name in winter- of koude periode) dichten
  • Voer voor huisdieren luchtdicht bewaren

Bel direct voor een afspraak!
24/7 bereikbaar voor noodsituaties