Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerde bestrijders

Altijd bereikbaar

Gratis prijsindicatie

Snel ongedierte vrij

Verwijder Ongedierte

Welkom bij Verwijder Ongedierte! Mijn naam is Dennis van Haasteren en ik help je graag met het bestrijden van jouw ongedierte probleem. Verwijder Ongedierte staat voor snelle service en persoonlijk advies. Ik ben werkzaam in de hele provincie Zuid-Holland.

Snelle service, persoonlijk advies

Ik heb jarenlang als timmerman in de bouw gewerkt. Tijdens mijn werkzaamheden kwam ik regelmatig schade door ongedierte tegen. Hiervoor voerde dan ook de wering uit tegen de beestjes. Dit heeft me doen besluiten om een opleiding in plaagbestrijding op te pakken. Wat bleek, een ontzettend interessant beroep waar ik zeker verder in wilde gaan.

Ik heb mijn licentie voor plaagdierbeheerser behaald. Door regelmatig extra cursussen te volgen blijf ik – en daarmee Verwijder Ongedierte – op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van plaagdierbeheersing. Verwijder Ongedierte werkt volgens de richtlijnen van IPM (Integrated Pest Management). Dat betekent dat we op een duurzame manier te werk gaan.

Het is elke keer weer een interessante uitdaging om een probleem op te lossen. Heerlijk om klanten met een tevreden gevoel te laten genieten van hun woon- en werkomgeving na het geven van advies en het uitvoeren van werving en bestrijding. Elke opdracht vereist over het algemeen een persoonlijke op maat gemaakte aanpak. Verwijder Ongedierte is de ideale partner om jouw probleem aan te pakken.

Bel direct voor een afspraak!
24/7 bereikbaar voor noodsituaties

“Dennis heeft ons van onze wespenplaag afgeholpen. Erg professioneel en hij wist precies hoe hij ons probleem moest oplossen. Heel fijn. Bedankt Dennis.”

Mandy Steenhoven, Klant
“Wij hadden last van mieren in de keuken en in de woonkamer. We werden er gék van! We hebben Dennis gebeld en binnen een dag kwam hij ons helpen. We hebben goede tips en adviezen gekregen om dit in het vervolg te voorkomen. Blij mee!”
Kevin van As, Klant
Verwijder Ongedierte