Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerde bestrijders

Altijd bereikbaar

Gratis prijsindicatie

Snel ongedierte vrij

Vogelwering

Heb je last van duiven, kraaien, kauwen, meeuwen of andere vogels? Vogelwering van Verwijder Ongedierte is de ideale manier om overlast van vogels te voorkomen. Zowel in privé-omgeving als rondom bedrijfspanden (met name horeca-gelegenheden).

Vogels zoeken droge en warme plekken om hun nesten of rustplaatsen te maken. Hiervoor kiezen ze vaak voor dakranden en dakpannen. Dit veroorzaakt helaas veel overlast van uitwerpselen. De zuren in de ontlasting tasten gevelmaterialen ernstig aan.

Daarbij komt ook dat vogelnesten enorme broedplaatsen zijn voor ander ongedierte. Onder andere voor tapijtkevers, luizen, vlooien en mijten. Die vormen op hun beurt weer een bedreiging voor de hygiëne en veiligheid van mensen.

Verder kunnen vogels ook schade aanrichten aan gebouwen. Zo kan het dakbeschot beschadigen, en er kunnen lekkages ontstaan waardoor rot en schimmels hun intrede kunnen maken. Nesten kunnen ook verstoppingen van afvoeren veroorzaken. Neem dus snel contact op om grotere (financiële) schade te voorkomen.

Vogelwering door Verwijder Ongedierte

Wij kunnen weringen treffen om overlast van vogels te voorkomen. We hebben hier meerdere oplossingen voor. Zo plaatsen we bijvoorbeeld duivenpinnen. Dat zijn kunststof pinnen die we op en in de buurt van rustplaatsen van de vogelnesten en rustplaatsen monteren.

Ook zijn er profielen. Deze profielen plaatsen we onder dakpannen. Dit zorgt ervoor dat vogels hier niet meer onder kunnen om te nestelen.

Verwijder Ongedierte heeft de juiste kennis en middelen om vogelwering toe te passen. Neem contact op om snel van het vogelprobleem af te komen, of om het te voorkomen. Uiteraard houden we contact of de vogelwering effectief is.

Vogelwering
Vogelwering

Bel direct voor een afspraak!
24/7 bereikbaar voor noodsituaties