Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerde bestrijders

Altijd bereikbaar

Gratis prijsindicatie

Snel ongedierte vrij

Wespen

Wespen zijn nuttige insecten in de natuur: ze helpen bij de bestuiving van bloemen en planten en worden met regelmaat ingezet als natuurlijke ongediertebestrijders. Maar ze kunnen helaas ook voor overlast zorgen als ze hun nest, vaak verstopt onder dakpannen, dichtbij mensen hebben gemaakt.

De in Nederland meest voorkomende wesp is de Duitse wesp. Je kunt ze herkennen aan het geel met zwarte uiterlijk, ze worden ongeveer 2 cm lang.
Een andere gemene steker is de hoornaar die ook voorkomt in ons land. De hoornaar is een stuk groter en kan wel 5 cm worden. De hoornaar is meer oranje van kleur.

Alle wespen kunnen gemeen steken en daarmee zelfs voor allergische reacties zorgen. Deze kunnen soms levensbedreigend zijn. Laat het verwijderen van een wespennest daarom altijd aan een professional over!

Wespen bestrijden

Het is niet verstandig om een nest zelf te verwijderen of te verdelgen! Laat het verwijderen van een wespennest altijd aan een professional over. Dit kan hele vervelende (stekende) situaties voorkomen.

Verwijder Ongedierte heeft de juiste kennis en middelen om een wespenplaag te bestrijden. Neem contact op om snel van het probleem af te komen. Na de bestrijding houden we uiteraard contact of de wespenplaag daadwerkelijk is opgelost.

Wespen bestrijden
Wespen bestrijden

Bel direct voor een afspraak!
24/7 bereikbaar voor noodsituaties