Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerde bestrijders

Altijd bereikbaar

Gratis prijsindicatie

Snel ongedierte vrij

Bedwantsen in huis?

Heb je bedwantsen in huis? Deze beestjes komen het meest voor in slaapkamers. Ze worden ook wel bedbugs genoemd, want ze leven vooral op en om je bed, in het matras en tussen de dekens. Ze kunnen echter ook in plinten, gordijnen, vloerkleden en schilderijen zitten. Wanneer je de aanwezigheid van bedwantsen in huis constateert, dan is er hoogstwaarschijnlijk sprake van een plaag.

Behalve dat het onsmakelijk is, kunnen bedwantsen ook nog eens flinke huidirritatie veroorzaken. Bedwantsen voeden zich met bloed van mens of dier en bijten voornamelijk in armen en benen. Ze veroorzaken een jeukerige huid, maar zijn verder redelijk ongevaarlijk. Indien je overgevoelig bent voor de beet van bedwantsen kun je wel ziek worden. Het is dus cruciaal om de bedwantsenplaag snel uit je bed en slaapkamer te elimineren.

Verspreiding van bedwantsen

Bedwantsen verspreiden zich naar aangrenzende kamers en zelfs woningen, via naden en kieren in muren en leidingen. Maar jij hebt zelf ook invloed op de verspreiding van bedwantsen, denk bijvoorbeeld aan bagage zoals koffers of rugzakken.

Daarnaast zijn gebruikte stoffen meubelen – zoals fauteuils en bankstellen of slaapbanken – de ideale manier om bedwantsen op te lopen. Een goede reiniging van deze meubelen is daarom altijd aan te raden!

Bedwantsen bestrijding

Bedwantsen bestrijding omvat een zeer nauwkeurige aanpak, omdat het een zeer hardnekkig beestje is. Er zijn verschillende methodes om het probleem aan te pakken. Verwijder Ongedierte werkt vooral met een naden- en kierenbehandeling. Dat houdt in dat we gebruik maken van een vloeibaar gif op lage druk. Hierdoor worden alle naden en kieren in de ruimte behandelt. Ook maken we gebruik van stoom voor de behandeling van matrassen en beddengoed.

Wij raden sterk af om, bij constatering van bedwantsen, direct het matras en/of dekens uit te kloppen!

Verwijder Ongedierte heeft de juiste kennis en middelen om bedwantsen te bestrijden. Neem contact op om snel van het probleem af te komen. Na overleg over wat je zelf kan doen voeren wij de bestrijding uit. Uiteraard houden we contact of het bedwantsprobleem daadwerkelijk is opgelost.

Bedwantsen bestrijding plaag
Bedwantsen bestrijding plaag

Bel direct voor een afspraak!
24/7 bereikbaar voor noodsituaties