Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerde bestrijders

Altijd bereikbaar

Gratis prijsindicatie

Snel ongedierte vrij

Mierenplaag bestrijden in en om het huis

Heb je last van een mierenplaag in huis of in de tuin? Dat kan zeer vervelend zijn! In het voorjaar komen ze massaal tevoorschijn en gaan op zoek naar voedsel. Ze komen vaak van buiten naar binnen om eten te zoeken. Het is van groot belang dat je er met de bestrijding vroeg bij bent, voordat het uit de hand loopt. Mieren zien jouw huis of keuken namelijk als een grote voorraadkast. Als je er één ziet lopen volgen er al snel meer. Wil je zelf een mierenplaag bestrijden? Neem eerst contact op met Verwijder Ongedierte.

Je kunt een mierennest of mierenkolonie vooral herkennen aan hoopjes zand die tussen de tegels in de tuin omhoogkomen. Dit kan uiteindelijk zelfs tot verzakkingen in het straatwerk leiden. Het is belangrijk om die situatie te voorkomen, anders lopen de kosten snel op. Er zijn verschillende soorten mieren:

De zwartbruine wegmier is de meest voorkomende mierensoort. Verder zijn er ook nog houtmieren, vliegende mieren en rode mieren. Houtmieren kunnen schade veroorzaken aan je mooie houten vloer. De rode mier heeft de vervelende eigenschap om te bijten.

Een mierenplaag bestrijden

Verwijder Ongedierte heeft de juiste kennis en middelen om bestrijding van mieren toe te passen. Ga daarom niet zelf aan de slag en een mierenplaag bestrijden! Mieren hebben namelijk een nuttige functie in de natuur. Neem contact op met ons om snel van het probleem af te komen. Uiteraard houden we na de bestrijding contact of het mierenprobleem daadwerkelijk is opgelost.

Tips om een mierenplaag te voorkomen:

  • Goed opruimen na iedere maaltijd
  • Vuilnisbakken dicht en zo schoon mogelijk houden
  • Verwijder gemorste zoetigheid, zoals drankrestjes

Bel direct voor een afspraak!
24/7 bereikbaar voor noodsituaties