Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerde bestrijders

Altijd bereikbaar

Gratis prijsindicatie

Snel ongedierte vrij

Kakkerlakken in huis

Oh nee, heb je kakkerlakken in huis of in je bedrijfspand? Dan moet je snel ingrijpen. Kakkerlakken kunnen namelijk veel overlast veroorzaken. Zo verspreiden ze ziektes en uitwerpselen. Wanneer je deze onhygiënische diertjes in je huis of bedrijfspand ziet, wil je ze natuurlijk zo snel mogelijk zien verdwijnen. Wees ervan bewust dat ze in groepen leven en veel eitjes met zich meedragen; hierdoor kunnen ze snel voor een grote populatie zorgen. Een snelle, doelgerichte en effectieve bestrijding is dan ook écht noodzakelijk!

De meest voorkomende kakkerlak in Nederland is de Duitse kakkerlak. Kakkerlakken zijn ongeveer 1,3 cm groot. Ze zijn geel tot licht oranje of bruin met enkele donkere lengte strepen op het halsschild. Daarnaast zijn er nog de Surinaamse, Amerikaanse, Australische en de Oosterse kakkerlak. Deze verschillende soorten kunnen ook in Nederland  voorkomen.

Kakkerlakken bestrijden

Om kakkerlakken te bestrijden beginnen we met een inspectie. Dit doen we om te controleren of het daadwerkelijk om de kakkerlak gaat en welk type. Ook controleren we hoe groot de populatie is. Hierna stellen we naast een bestrijdingsplan ook een hygiëneplan op. We bestrijden met een naden- en kieren behandeling of met lokaasgel. Hierna dichten we gaten en kieren af, zodat de kakkerlakken het bestrijdingsmiddel meenemen naar andere schuilplekken.

Het zelf bestrijden van kakkerlakken raden we sterk af!

Verwijder Ongedierte heeft de juiste kennis en middelen om een kakkerlakkenplaag te bestrijden. Neem contact op om snel van het kakkerlakkenprobleem af te komen. Na de bestrijding houden we uiteraard contact of het probleem daadwerkelijk is opgelost.

Tips om een kakkerlakkenplaag te voorkomen:

  • Goede hygiëne
  • Gaten en kieren (met name in keuken en rondom verwarmingsbuizen) afdichten
  • Het voer voor huisdieren luchtdicht bewaren
  • Composthopen regelmatig controleren

Bel direct voor een afspraak!
24/7 bereikbaar voor noodsituaties