Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerde bestrijders

Altijd bereikbaar

Gratis prijsindicatie

Snel ongedierte vrij

Muggen bestrijden

Muggen kunnen in de zomer en nazomer enorme overlast veroorzaken. Zowel in huis als op het terras. Denk maar even aan die slapeloze zomerse nachten veroorzaakt door het zoemen van muggen. En dan de onaangename realisatie de volgende ochtend dat je onder de muggenbulten zit. Niet leuk! Gelukkig kan Verwijder Ongedierte helpen bij muggen bestrijden in huis. Ook voor bedrijven met muggenoverlast kan Verwijder Ongedierte veel betekenen.

Muggen zijn in tegenstelling tot andere insecten (kakerlakken, vlooien, bedwantsen) relatief makkelijk te bestrijden. Het begint bij de muggenlarven bestrijden. Muggenlarven leven in stilstaand water zoals vijvers en regentonnen maar ook in volgelopen bloempotten, emmers, dakgoten en platte daken waar water op blijft staan. Vooral in de zomermaanden veroorzaken zij overlast. Muggen worden doorgaans tegen de schemering actief en vliegen gerust de hele nacht door.

Muggen overwinteren op verborgen plekken in stilstaand water zoals ondergelopen kruipruimtes, kelders of andere vochtbronnen. Verwijder Ongedierte kan je helpen de plekken aan te wijzen en de muggenlarven te bestrijden.

Hoe bestrijden we muggen?

Verwijder Ongedierte heeft de juiste kennis en middelen om een muggenplaag te weren en bestrijden. Neem contact op om snel van het probleem af te komen. Na de bestrijding ontvang je van ons een rapport. Uiteraard houden we na de wering en/of bestrijding contact of het muggenprobleem daadwerkelijk is opgelost.

Zelf kun je al preventief werken door regentonnen met een goede afsluitende deksel dicht te maken. Ook het schoonhouden van goten, emmers en potten leeg houden en door lekkages en gebreken repareren.

Tips om een muggenplaag te voorkomen:

  • Regentonnen met een goed afsluitende deksel dicht te houden
  • Schoonhouden van goten
  • Emmers en potten leeg houden
Muggen bestrijden
Muggen bestrijden

Bel direct voor een afspraak!
24/7 bereikbaar voor noodsituaties