Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerde bestrijders

Altijd bereikbaar

Gratis prijsindicatie

Snel ongedierte vrij

Schimmels / Zwammen

Heb je last van schimmels of huiszwammen in huis? Dan moet er direct worden ingegrepen! De schimmel of huiszwam kan namelijk enorm veel schade aanrichten. Niet alleen aan jouw gezondheid (zoals bijvoorbeeld astmatische klachten), maar ook jouw woning of bedrijfspand. Woningen met schimmel en of huiszwammen dalen enorm in hun waarde.

Schimmels en zwammen ontstaan door een teveel aan vocht in een ruimte. Ze komen vaak voor in vochtige kruipruimtes. Dat is vooral vervelend als je een houten balklaag en/of vloer hebt. Deze kunnen namelijk wegrotten of flink aangetast worden. Met name schimmel kan zich snel verspreiden door het hele gebouw. Er zijn natuurlijk ook andere manieren waardoor schimmel kan ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan waterschade, waarbij vocht in de muur of vloer trekt. Of bijvoorbeeld door slecht geventileerde ruimtes – zoals de badkamer – waarbij geen of slechte ventilatie aanwezig is.

De schade door schimmel kan enorm oplopen. Aarzel niet om contact op te nemen voordat het te laat is en de schade meer niet te overzien is.

Bestrijding van schimmels en zwammen

Vóór het bestrijden van schimmels en zwammen wordt er altijd eerst een afspraak voor inspectie gemaakt. Naar aanleiding van deze inspectie stellen we een plan van aanpak en een offerte op voor het bestrijden van de schimmel/huiszwam. Je ontvangt hier een uitgebreid rapport van over de schimmel/huiszwam in jouw woning, inclusief een plattegrond. In goed overleg maken we een planning voor het bestrijden van de huiszwam. Verwijder Ongedierte bestrijdt de schimmel/huiszwam en pakt direct de bron aan.

Tips om schimmels en zwammen te voorkomen:

  • Zorg voor voldoende licht in de ruimtes
  • Vermijd een hoge luchtvochtigheid
  • Pak vochtproblemen meteen aan

Bel direct voor een afspraak!
24/7 bereikbaar voor noodsituaties