Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerde bestrijders

Altijd bereikbaar

Gratis prijsindicatie

Snel ongedierte vrij

Zilvervisjes

Zilvervisjes, ze worden ook wel papiervisjes genoemd. Eigenlijk zijn het twee verschillende diertjes. Ze hebben bijna hetzelfde uiterlijk maar hebben toch een andere levenswijze.

  • Papiervisjes houden meer van wat drogere omgeving. Ze voeden zich graag met papier, karton en behang.
  • Wanneer je last hebt van zilvervisjes in huis dan zal je die op wat vochtigere plekken aantreffen: denk aan de badkamer en keuken.

Zilver- en papiervisjes verspreiden bacteriën en andere vuiligheden en kunnen allergische reacties veroorzaken. Al met al zorgen deze indringers voor onhygiënische taferelen. Het is dus van groot belang om bij overlast zo snel mogelijk in te grijpen om de schade beperkt te houden.

Zilvervisjes voelen zich lekker thuis in vochtige omgevingen. Om aanwezigheid van deze diertjes zo veel mogelijk te voorkomen, doe je er goed aan om voor een goede ventilatie te zorgen, met name in de badkamer. Verder is het altijd verstandig om voedselresten en oud papier snel weg te werken.

Bestrijding van zilvervisjes

Er zijn verschillende methodes om zilver- en papiervisjes aan te pakken. Wij werken vooral met een naden- en kierenbehandeling. Dat houdt in dat we gebruik maken van een vloeibaar gif op lage druk. Hierdoor worden alle naden en kieren in de ruimte behandelt.

Verwijder Ongedierte heeft de juiste kennis en middelen om zilver- en papiervisjes te bestrijden. Neem contact op om snel van dit probleem af te komen. Na overleg over wat je zelf kan doen voeren wij de bestrijding uit. Uiteraard houden we contact of deze plaag daadwerkelijk is opgelost.

Tips om zilvervisjes te voorkomen:

  • Goede hygiëne
  • Werk voedselresten en oud papier snel weg
  • Zorg voor goede ventilatie in de badkamer
Zilvervisjes bestrijden
Zilvervisjes bestrijden

Bel direct voor een afspraak!
24/7 bereikbaar voor noodsituaties