Binnen 24 uur geholpen

Gediplomeerde bestrijders

Altijd bereikbaar

Gratis prijsindicatie

Snel ongedierte vrij

Houtworm / boktor in hout aangetroffen?

Heb je last van aangetast hout? Verwijder Ongedierte komt dan altijd langs voor inspectie. Het is namelijk belangrijk om te weten wélk insect jou belaagt. Je kunt namelijk last hebben van verschillende soorten houtaantasters: houtworm, boktor of spinhoutkevers.

De larven van deze houtaantasters kunnen lange tijd in het hout verblijven. Hierna verpoppen ze zich tot een kever die vervolgens het hout uitkruipt. Dat laat helaas lelijke gaatjes aan de oppervlakte van het hout achter. Bij ernstige aantasting van meubels, aanbouwen en/of vloeren  is het zelfs onvermijdelijk om houten delen te verwijderen en te laten renoveren. Verwijder Ongedierte heeft de oplossing in het bestrijden van houtworm / boktor en andere houtaantasters!

Heb je (nog) geen last van aangetast hout, maar wil je dit zeker voorkomen? Om houtaantasters in je houten meubelen, aanbouw en/of vloeren te voorkomen is er een duurzame en effectieve aanpak nodig. Verwijder Ongedierte heeft óók de ideale oplossing in het voorkomen van houtaantasters! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bestrijding van houtworm en boktor

Verwijder Ongedierte heeft de juiste kennis en middelen om verschillende houtaantasters te bestrijden. Neem contact op om snel van je houtworm / boktor probleem af te komen. Na de bestrijding ontvang je van ons een uitgebreid rapport, op basis van onze bevindingen en behandeling. Uiteraard houden we ook na de bestrijding contact of het houtworm- of boktorprobleem daadwerkelijk is opgelost.

Tips om een houtworm of boktorplaag te voorkomen:

  • Zorg dat je huis goed geventileerd is én verwarmd wordt
  • Geef je hout een flinke beits- of laklaag

Bel direct voor een afspraak!
24/7 bereikbaar voor noodsituaties